top of page

Bli med å revolusjonere en hel bransje!

Vår styrke er evnen til å skreddersy unike kundeløsninger

Vi vil ha med 

DEG​
 

på laget!

Vi trenger alltid flere dyktige medarbeidere på våre spennende team!

Under finner du noen av grunnene til at vi er markedsledende aktør i vår bransje!

 

Effektivisering

Amarok - Juvik.jpg

Vår teknologi skaper flyt i hverdagen for over
210 000 brukere landet rundt. Vi er markedsledende på bomvei, og tar stadig større markedsandeler innen forskjellige parkeringssegmenter.

Hvorfor lykkes vi i dag?

 • Fra analog til digital hverdag: Våre kunder har tidligere hatt mye manuelt vedlikehold på utstyr, alt fra sviktende bom-arm til betalingsautomat. Det er både tid og kostnadskrevende. Manuell administrasjon av abonnementssalg og fakturaoppfølging. Med vår teknologi er alle analoge prosesser digitalisert og automatisert. Det betyr at man går fra en aktiv til passiv drift. Vi frigjør vi tid til kundens kjernevirksomhet.

 

 • Smarte betalingsløsninger: For kundens kunde betyr det at de kan velge mellom flere betalingsmetoder etter de har forlatt parkeringsplassen eller passert en bomstasjon. Som for eksempel automatisk belastning av betalingskort eller betaling på VIPPS. 
   

 • Vertikal integrering: Våre kunder mottar automatisk oppgjør for alle betalingskanalene vi tilbyr, i tillegg til oppfølging av forfalte fakturakrav (inkasso). For våre kunder betyr dette at de får alt levert fra èn leverandør.

Infrastruktur

Vår skalerbare plattform og infrastruktur er basert på moderne teknologi
(.NET Core, MongoDB, Docker), med automatiserte prosesser for testing, deploy og monitorering. Vi tror på DevOps, og alt
bygges via GitHub Actions og publiseres til Octopus Deploy. Alt hostes i skyen (Azure).

 

azure open source.png

Hvorfor lykkes vi i dag?

 • Skalerbar infrastruktur: Vi har store vekstambisjoner og systemene våre må være skalerbare.
   

 • Fokus på automatisert testing: Alle prosjekter benytter GitHub Actions til CI. Alt fra automatisk produksjon av NuGet-pakker til deployment. Alle prosjekter bruker Git.For at dette skal fungere er vi avhengig av automatisert testing.
   

 • Hyppig iterasjon: Vårt sterke fokus på automatisert testing betyr at vi kan kjøre flere daglige releaser av våre systemer helt til produksjon.
   

 • Åpen kildekode: Vi bruker åpen kildekode i alle våre prosjekter. For å bidra tilbake til fellesskapet har vi utviklet og vedlikeholder flere åpen kildekode prosjekter.


  Ta gjerne en titt på vår GitHub organisasjon - trykk her!

Noen av teknologiene vi benytter oss av:

teknologier.png

Markedsføring og vekst

marketing2.jpg

Vi jobber hver eneste dag for å skape smarte og innovative løsninger for våre kunder! For oss i Finter er kundetilfredshet en vesentlig faktor for videre suksess og vekst!
 

Vår markedsføring er basert på resultatet av høy kundetilfredshet! Vi sørger for at våre interessenter kjenner seg igjen i de behovene og utfordringene som finnes ute i markedet. 

Hvorfor lykkes vi i dag?

 • De ansatte: Kundelojalitet og kundetilfredshet er to av de sterkeste driverne for vår lønnsomhet. For å skape tett kommunikasjon og forstå kundenes behov og utfordringer, trenger vi dyktige ansatte i alle ledd! Vi jobber hver eneste dag med å holde kundetilfredsheten oppe. Et direkte resultat av dette er at alle våre kunder kan stille som referanse.
   

 • Verdiskapning: Vi sørger for at våre produkter, tjenester og ansatte skaper merverdi for kunden. Vi oppfordrer kundene til å komme med ideer og tanker rundt videreutvikling av våre tjenester og produkter basert på deres erfaringer. På den måten inviterer vi kunden inn i vår verdikjede, og sørger for at vår verdiskapning baseres på flere grunnlag!

 • Entreprenørskap: Teknologi og nyskapning er viktige drivkrefter i vår bedrift. For å bygge et enda sterkere grunnlag for vekst, har vi siden oppstart hatt fokus på å utvikle Finter til en lærende organisasjon. Kort fortalt handler det om hvordan vi er i stand til å lære av både våre feil og suksesser, og kontinuerlig utvikle vår kapasitet til å nå de målsetningene vi har satt oss.

Hva skulle vi gjort uten...

iherdig innsats, en uformell atmosfære, kreativitet
og stor skaperkraft! 

Drivkraften i vårt firma er:


De ansatte!

5

ting du vil oppleve

hos oss

Arbeidsplassen din
Hos oss får du de verktøyene du trenger for å gjøre en god jobb. Utviklere får velge skjerm og maskinvare som de ønsker. Vi legger til rette med nødvendig utstyr fra dagen du begynner.

Åpenhet 
Her kommuniserer vi tett og direkte. Vi er opptatt av å effektivisere hverdagen vår best mulig. Derfor skjer mye av kommunikasjonen i utviklingsteamet gjennom uformell dialog, og litt møteaktivitet hovedsaklig på digitale kanaler.

 

I front av teknologisk utvikling 
Vi har som prinsipp at vi skal kunne bevege oss raskt. For å få til det, stiller vi høye krav til automatisering og at vi jobber med egnede verktøy. Det er et felles ansvar at vi benytter oppdaterte versjoner av programmeringsspråk, rammeverk og teknologier. Vi vil forhindre at du skal oppleve å bli sittende fast i et prosjekt med utdatert teknologi.

Akkurat nok prosess 
Vi følger ingen standardisert utviklingsprosess (Scrum o.l.). Vi er opptatt av gjennomføringsevne. Vi tror på prinsippet om kontinuerlig forbedring og at gjennom kommunikasjon kan vi gro vår egen utviklingsprosess over tid.

Festligheter
Vi jobber tett sammen og vi mener det er viktig å feire vår suksesser. Vi har minst to større sosiale aktiviteter i året hvor vi samler hele firmaet.

finter bilder trondheim.png

Nysgjerrig på mer?
Se gjennom stillingsannonsene, og kontakt oss hvis du har spørsmål!

bottom of page