Finter AS lever tjenester innen ANPR Parkering

Vi leverer innovative parkeringsløsninger skreddersydd etter dine behov

Vår teknologi er en ny og personlig opplevelse som skaper flyt i hverdagen for flere titusener av brukere landet rundt. Med alt fra skiltgjenkjenningsteknologi basert på maskinlæring til smart og intuitiv funksjonalitet. Dette er en av flere faktorer som har gjort oss til landets markedsledende aktør innenfor vårt forretningsområde! 

Formålet med våre løsninger er å øke kundetilfredshet og inntjeningen på våre kunders eiendom ved å utvikle et mobilitets hus. Dette bidrar også til at parkering blir et eget spennende forretningsområde som kan bidra til våre kunders mål på bærekraft.

Administrativ 
effektivisering
Økt omsetning
Friksjonsfri brukerreise

Vi har eliminert parkeringsboten, parkeringsbilletten og dyre parkeringsløsninger. Vi tilbyr en sømløs parkeringsopplevelse som passer like godt på næringseiendom og kjøpesenter som det gjør på tradisjonelle parkeringsanlegg.

Ved parkering i det automatiske parkeringsanlegget blir det tatt video av registreringsnummeret til det passerende kjøretøyet. Hvis kjøretøyet er registrert med et aktivt abonnement foretar ikke systemet seg noen ting. Hvis kjøretøyet er registrert med en automatisk betalingsmetode, belastes denne.
 

Er det ikke registrert en automatisk betalingsmetode, eller hvis ikke kjøretøyet har et aktivt abonnement, har eier av kjøretøy 48 timer på å enten lage en bruker og registrere kjøretøyet, eller betale på youpark.no før det sendes en faktura for parkeringsperioden til eier av kjøretøy

For å backe opp våre påstander kan vi vise til følgende tall:

286 ANPR
Anlegg
210 000
Brukere
45 000
Aktive abonnement
13
Millioner passeringer per år
Ønsker du at vi skal ta kontakt?